woensdag 29 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Beekenkamp introduceert Pericallis Pop op IPM Essen

Beekenkamp introduceert Pericallis Pop op IPM Essen

Beekenkamp Plants introduceert tijdens de IPM Essen de Pericallis Pop, een naar eigen zeggen, gedurfde en vernieuwende Pericallis serie, die een opmerkelijke verschuiving markeert in de al bestaande Pericallis-genetica. Het is volgens de veredelaar een echte must-see voor kwekers en retailers die streven naar innovatie.

De onderscheidende kenmerken die Pericallis Pop volgens de veredelaar tot dé keuze maken voor kwekers en retailers die durven te innoveren zijn:

Een weelderige en volle uitstraling dankzij betere vertakking dan ooit tevoren, Topkwaliteit blad dat elke plant visueel aantrekkelijk maakt, Elke plant groeit uniform, waardoor de serie consistentie biedt. Het is een complete serie die de normen herdefinieert en vernieuwing brengt in de Pericallis-markt. Met haar vrolijke kleuren bloeit de Pericallis Pop vanaf de vroege lente tot ver in de zomer. Pericallis Pop gedijt moeiteloos bij lagere temperaturen (vanaf 10 graden), waardoor de teeltmogelijkheden worden uitgebreid.

Pericallis Pop is volgesn Beekenkamp niet alleen een merk; "het is een beweging die kunst naar de wereld van 'gewone' planten brengt. Met gedurfde, innovatieve en rebelse kenmerken popt het merk op, wordt er herrie gemaakt en aandacht getrokken. Pericallis Pop daagt de normen uit, omarmt het onbekende en stimuleert kwekers om hetzelfde te doen."

Pericallis Pop is op de IPM te zien in stand 2C15.


Redactie Floranews | 21-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS