dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Chrysantenkwekers en -veredelaars presenteren nieuwe chrysantendoos Fc520

Chrysantenkwekers en -veredelaars presenteren nieuwe chrysantendoos Fc520

Met trots presenteren de Nederlandse chrysantenkwekers en -veredelaars, verenigd in Stichting Chryson, de nieuwe meermalige chrysantendoos van Royal FloraHolland Fc520. Het ontwerp is kleurrijk en daarmee net zo opvallend, krachtig en kleurrijk als de chrysant zelf. Het draagt de boodschap van de promotiecampagne ‘Just Chrysanthemum For the Win’ wereldwijd uit. De chrysantendoos stroomt vanaf deze week geleidelijk in als vervanger van Fc519.

De eerste exemplaren van de Fc520 bloemendoos zijn deze week overhandigd aan chrysantenkweker Martien Borst, tevens voorzitter van de FPC Chrysant en bestuurslid van Stichting Chryson. "Deze opvallende nieuwe bloemendoos maakt de herkenning van chrysant in de sierteeltketen nog sterker. De gebruikte symbolen in het kleurrijke ontwerp benadrukken het unieke verhaal van de chrysant: een gevarieerd aanbod van kleurrijke en krachtige bloemen, waarmee oneindig veel mogelijkheden zijn voor verrassende creaties om te scoren bij klanten“, vertelt een Borst.

Niet alleen over het eindresultaat is Borst zeer te spreken. Ook de totstandkoming is uniek. “In zeer korte tijd is er door goede samenwerking tussen Royal FloraHolland, de FPC Chrysant, Stichting Chryson en Concept Factory een nieuw ontwerp gerealiseerd. De meermalige bloemendoos is nu meer geworden dan alleen een logistiek middel. Het is wereldwijd een krachtige ambassadeur voor bloemen in het algemeen en chrysanten in het bijzonder en daarmee een krachtige communicatiedrager geworden binnen onze collectieve promotiecampagne ‘Just Chrysanthemum For the Win’.”

V.l.n.r. Martien Borst (Voorzitter FPC Chrysant en bestuurslid Stichting Chryson), Paul van den Berg (Sr Adviseur Verpakkingen Royal FloraHolland) en Brigitte Hagen (Groeimarketeer Concept Factory

Foto: Royal FloraHolland/JustChrys.com 


Redactie Floranews | 23-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS