woensdag 29 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Nieuwe samenstelling management team DFG Africa

Nieuwe samenstelling management team DFG Africa

Het management team van Dutch Flower Group Africa (DFG Africa) in Nairobi kent per 1 februari 2024 een nieuwe samenstelling. Mercy Langat is benoemd tot general manager, zij is al vele jaren verbonden aan de organisatie als operations manager. Grace Mwaura is benoemd tot supply chain manager. Ook zij is al vele jaren actief binnen DFG Africa. Jelle Griffioen is verantwoordelijk voor het aansturen van de recent geopende Packed At Source Africa locatie in Tilisi. Zowel Mwaura als Griffioen rapporteren aan Langat. Langat rapporteert op haar beurt aan Marco Verheul, director strategic sourcing bij DFG. 

Met de steeds nauwere samenwerking met de Keniaanse kwekers, de groei van packed at source activiteiten en de toename van logistieke stromen per zeevracht staat de organisatie weer gesteld voor de toekomst.

V.l.n.r: Jelle Griffioen, Mercy Langlat, Grace Mwaura

Dutch Flower Group (DFG) kent een historie van meer dan 20 jaar met een lokale organisatie in Kenia, dicht bij haar partner kwekers. Dutch Flower Group Africa (DFG Africa) focust zich op het supply chain management voor de Dutch Flower Group bedrijven, voert kwaliteitscontroles uit in de keten, alsmede de planning van de programma’s bij de aangesloten kwekers in Kenia. Momenteel bestaat de organisatie uit 40 medewerkers, die werkzaam zijn vanuit een modern kantoor naast Jomo Kenyatta International Airport (JKIA).

Het volledige team van DFG Africa zal aanwezig zijn tijdens de komende IFTEX beurs, die plaatsvindt van 4 tot en met 6 juni in het Oshwal Center in Nairobi.

 

Redactie Floranews | 22-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS