zondag 21 juli 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

Verbinden tijdens 40e IPM Essen

Verbinden tijdens 40e IPM Essen

IPM Essen viert de komende editie haar 40e jubileum. Van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 Januari 2024 opent de beurs haar deuren voor het internationale vakpubliek afkomstig uit meer dan 100 verschillende landen. Een van de Nederlandse bijdragen aan de IPM Essen is het collectieve paviljoen in hal 1, dat Horti Experience organiseert voor een tiental toonaangevende Nederlandse sierteeltbedrijven.

Rondom de standlocaties 1 E47 en 1 E44 presenteren Floricultura, Evanthia, Van der Voort Potplanten, Van der Voort Youngplants, Inspired by Fittonia, MNP Flowers/Suntory, Magical Hydrangea, Fertiplant, Karma Plants & Arie Bouman Tuinplanten zich met producten waarin zij toonaangevend en vernieuwend zijn.

“De kunst van een succesvolle beursdeelname tijdens een internationale beurs met de omvang van de IPM Essen is naast een herkenbare merkidentiteit, een goede en in het oog springende productpresentatie ook het verbinden van ketenpartners”, aldus Marco van de Koppel van Horti Experience. "Om onze standhouders hierbij maximaal te ondersteunen werken wij al meer dan 12,5 jaar naar volle tevredenheid samen met Woodfever Exhibition uit Naaldwijk."

De standhouders nemen op basis van de eigen bedrijfsidentiteit deel aan de beurs binnen het paviljoen. Op die manier zijn ze volgens Van de Koppel voor de beursbezoeker ook het best vindbaar op de goed gevulde en doorgaans drukke beursvloer.

“Uiteraard zoeken onze standhouders de verbinding met bestaande en potentiële relaties die een bezoek brengen aan deze beurs. Ook binnen de samenwerking van ons collectieve paviljoen hebben we altijd oog voor de mogelijke vormen van synergievoordeel tussen onze standhouders onderling. We moeten als sectorgenoten altijd onze oren en ogen open houden voor mogelijkheden waarin we van 1 + 1 = 3 kunnen maken.”
 


Redactie Floranews | 19-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS