dinsdag 25 juni 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Kwekers en exporteurs ontmoeten elkaar bij Sweet Kiss and Ride

Kwekers en exporteurs ontmoeten elkaar bij Sweet Kiss and Ride

Het jaar 2024 is goed begonnen voor de kwekers van Telersvereniging Sweet Kisses. Terwijl het Sweet Kisses seizoen in volle gang is, hebben Myron Dijkhuizen van Berkhout Plants en Bink Uittenbroek van SV.CO namens Sweet Kisses, een bezoek gebracht aan de exporteurs. Met een klassieke Volkswagen T1 toerden zij door het Westland en Aalsmeer.

Tijdens dit bezoek werden de exporteurs getrakteerd op een heerlijk gebakje en konden zij een blik werpen op de mooie producten van Sweet Kisses. De Primula obconica staat bekend om zijn brede palet aan levendige, frisse kleuren en brengt het voorjaar alvast in huis bij de consument. De winterse omstandigheden onderweg, inclusief wat sneeuw, waren voor de planten geen probleem. Hun sterke karakter maakt ze uiterst geschikt voor transport tijdens de koudere maanden.

Naast persoonlijk contact was de ‘Sweet Kiss & Ride’ ook een mooie kans om de nieuwe uitstraling onder de aandacht te brengen. Dit seizoen heeft de telersvereniging namelijk nieuwe hoezen geïntroduceerd, die ontworpen zijn in samenwerking met Sandra Könings.

Telersvereniging Sweet Kisses is een samenwerking tussen veredelaar Schoneveld Breeding en de zes kwekers SV.CO, Gevers Planten, Ammerlaan-Sosef, Loos Plants, Berkhout Plants en Gebr. Grootscholten. Gezamenlijk werken zij aan kwaliteit, product- en conceptontwikkeling van de Primula obconica’s.


Redactie Floranews | 19-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS