woensdag 29 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

First Editions presenteert unieke zwartbladerige hortensia Eclipse op IPM Essen

First Editions presenteert unieke zwartbladerige hortensia Eclipse op IPM Essen

Tijdens de IPM in Essen 2024 presenteert heestermerk First Editions de nieuwste revolutionaire toevoeging Eclipse. De opvallende boerenhortensia heeft intense, bijna zwarte bladeren die gedurende het hele seizoen hun donkere kleur behouden. De zwarte bladeren in combinatie met de prachtige cranberry-kleurige of dieppaarse bloemen, maken de hortensia uniek. De Eclipse heeft al diverse nominaties en awards in de wacht gesleept. Dit onderstreept het buitengewone karakter en de aantrekkingskracht van deze hortensia. Na een succesvol marktdebuut is Eclipse vanaf nu beschikbaar.

Opvallend, onconventioneel en gedurfd

Heestermerk First Editions biedt altijd opvallende, onconventionele en gedurfde kleuren en combinaties van eigenschappen. Eclipse past daarom perfect binnen het assortiment. De jarenlange selectie en veredeling van Eclipse begon in 2017 bij Bailiey Nurseries, een toonaangevende Amerikaanse producent en veredelaar van tuinplanten. David Roberts, het brein achter het ontwikkelingsprogramma voor nieuwe innovaties, zette in 2017 de eerste stappen richting de creatie van de Eclipse. Na twee jaar van succesvolle testen, presenteerde hij in 2019 zijn concept intern aan het innovatieteam van Bailey Nurseries. Nu, in 2024, is Eclipse klaar om de markt te veroveren.

Een buitengewone consumentenervaring gegarandeerd
Het uitgebreide First Editions heesterassortiment bestaat uit meer dan 75 exclusieve en innovatieve heesters - variërend van Physocarpus Amber Jubilee tot Cephalanthus Fiber Optics en Rhus Tiger Eyes - die de basis vormen voor een tuin om trots op te zijn. Het exclusieve assortiment groeit continu met nieuwe, unieke planten die naadloos aansluiten bij de behoefte naar leefbare tuinen. Gedurende het hele jaar biedt First Editions heesters die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook grondig zijn getest op productie en prestatie. Zo kan de hele keten vertrouwen op First Editions, waar de merkidentiteit krachtig spreekt op de winkelvloer, en marketingondersteuning een buitengewone consumentenervaring garandeert.

De Eclipse en andere producten van First Editions zijn tijdens de IPM Essen te zien in de Retail Inspiration Zone, standnummer 2D42.

Foto´s: @firsteditionsplants 


Redactie Floranews | 18-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS