dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Bart Hergaarden nieuwe Commercial Manager Lumiforte

Bart Hergaarden nieuwe Commercial Manager Lumiforte

Om de groei binnen tuinbouw verder uit te bouwen heeft Lumiforte eind 2023 Bart Hergaarden aangetrokken als Commercieel Manager voor het EMEA verkoopteam in Nederland. Dit team ondersteunt distributeurs en adviseert kwekers in Noord-, West,- en Oost-Europa, de Golf regio, Centraal Azië, Oceanië en Oost- en Zuid-Afrika. Hergaarden neemt de taak over van Barry Zuidgeest, die zich meer gaat toeleggen op de strategische groei van de commerciële organisatie.

Lumiflorte levert met vier vestigingen wereldwijd coatings voor de bedekte tuinbouw en sportveldbelijning. De globale vraag naar coatings neemt volgens het bedrijf jaarlijks toe. Door klimaatverandering en het willen verbeteren van de kwaliteit van groenten en bloemen in kassen, gebruiken steeds meer kwekers geavanceerde coatings om het klimaat in de kas te sturen.

Hergaarden heeft veel ervaring in het ontwikkelen van internationale relaties en distributienetwerken in een interculturele context. Samen met Ruben Lensing, Sales manager Benelux en de Nederlandse en internationale accountmanagers en consultants zal hij de service en commerciële ondersteuning naar de klanten verder uitbouwen. 


Redactie Floranews | 17-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS