donderdag 23 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Franka Roenhorst Nederlands Kampioene Floral Art

Franka Roenhorst Nederlands Kampioene Floral Art

Franka Roenhorst is Nederlands Kampioen Floral Art. De kersverse kampioene heeft zich hiermee geplaatst voor het WK Floral Art, dat in 2025 plaatsvindt in Den Haag.

Op 14 en 15 januari streden Miranda ter Voorde, Tom Siebers, Franka Roenhorst, Anniek Siegers, Tiffany van Lenten, Rene van de Biezen, Bert Evers, Melissa Smedes en Anneke Douma om de titel ‘Nederlands Kampioen Floral Art’.

Twee dagen lang was de spanning te snijden. Alle deelnemers kregen zes opdrachten waaronder twee verrassingopdrachten. Het improvisatievermogen van de deelnemers werd getest in deze opdrachten, die  onder het toeziend oog van de bezoekers van Trendz uitgevoerd werden.  

Maandagavond werd uiteindelijk de winnares bekend gemaakt. Roenhorst was met 434,38 punten de grote winnaar. Behalve de titel en de plaatsing voor het WK, won zij ook een financiele bijdrage voor haar deelname aan het WK.

Franka Roenhorst met haar dochter - foto VBW 


Redactie Floranews | 16-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS