woensdag 29 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Chris Roggeband nieuwe CEO Floramedia Group

Chris Roggeband nieuwe CEO Floramedia Group

Chris Roggeband is per 1 februari 2024 benoemd tot de nieuwe CEO van Floramedia Group. Hij volgt Joris Verweij op die heeft besloten Floramedia te verlaten. Roggeband bekleedde leidinggevende functies bij verschillende internationale bedrijven en brengt ervaring en expertise mee uit onder andere automatisering, recyclebare plastics en de land- en tuinbouw. Hij heeft een bewezen staat van dienst in het nastreven van groei en innovatie en is vastbesloten om de positie van Floramedia in de markt verder te verstevigen door het leveren van uitzonderlijke producten en diensten aan klanten voort te zetten.

Roggeband ziet het als zijn missie als nieuwe CEO om de groeikoers van Floramedia voort te zetten. “Ik ben erg blij dat ik deel mag uitmaken van de toekomst van Floramedia en kijk ernaar uit om met het succesvolle team van Floramedia te werken. Onder de vlag van CCL Industries willen we een nog sterkere internationale speler worden in de groene sector. Samen bouwen we verder aan onze productportfolio en klantenbasis met onze kennis en hoogwaardige kwaliteit van creëren en produceren".

 


Redactie Floranews | 16-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS