dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Breeding Accel bundelt krachten op IPM Essen

Breeding Accel bundelt krachten op IPM Essen

Veredelaars KP Holland, Interplant Roses, Schoneveld Breeding, Sion Young Plants en Royal Van Zanten presenteren onder de naam Breeding Accel gezamenlijk hun assortiment op de IPM Essen. Door gezamenlijk op te trekken tijdens de IPM, zet Breeding Accel een nieuwe stap in de samenwerking. 

"Door gezamenlijk in een stand te staan, bundelen we ook onze commerciële krachten en creëren daarmee een aantrekkelijke one-stop-shop voor onze ketenpartners waar zij de laatste innovaties in onze genetica kunnen zien en beoordelen”, aldus Peter van de Pol, woordvoerder van Breeding Accel.

Breeding Accel vertegenwoordigt een krachtige samenwerking tussen zes toonaangevende veredelaars. Naast de vijf genoemde sierteeltbedrijven, maakt ook Fresh Forward met veredeling in appel en aardbei, deel uit van de samenwerking. Door kennis en onderzoekscapaciteiten te bundelen, worden significante vooruitgang geboekt.

“Dankzij onze samenwerking hebben we de afgelopen jaren onze veredelingscyclus kunnen versnellen. Dit resulteert in sterke genetica en een eerdere introductie van onze producten. Bovendien wisselen we ook veel kennis uit op het vlak van human resource management, weefselkweek, vermeerdering en verkoop. Door deze samenwerking boeken we op meerdere bedrijfsprocessen vooruitgang wat uiteindelijk ten goede komt aan onze klanten, door levering van sterker en vitaal uitgangsmateriaal”, aldus Van de Pol.

IPM Essen vindt plaats van 23 tot en met 26 januari 2024 in de Messe, Essen. Breeding Accel staat op de beurs in stand nr. 2D13.


Redactie Floranews | 08-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS