zondag 21 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Air So Pure breidt team uit met accountmanager

Air So Pure breidt team uit met accountmanager

Air So Pure breidt per 1 februari 2024 haar team uit met de uit Sassenheim afkomstige Arno Sanders in de functie van accountmanager. Sanders zal de samenwerking in de keten en daarmee de marktpositie van Air So Pure nog verder verstevigen. Hij heeft ruime, internationale ervaring op het gebied van accountmanagement in de sierteeltketen, zowel in de traditionele ketens als in de e-commerce. Met deze ondernemende en nieuwsgierige bouwer breidt Air So Pure haar team naast brandmanager Ronald van Schie en communicatiespecialist Janine de Zeeuw verder uit.

“Ik kijk er naar uit om te mogen bijdragen in het verder opbouwen van de samenwerking met de ketenpartners en het merk Air So Pure. Ik zie nog een enorme potentie. Door mijn werkervaring ben ik bekend met de sector en coöperatieve structuur. Ik wil graag met onze leden en hun verkopers de commerciële spil zijn richting hun relaties in binnen- en buitenland. Ik kijk er naar uit om snel kennis te maken”, aldus Sanders.


Redactie Floranews | 08-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS