donderdag 23 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Peter van der Knaap in Raad van Toezicht Floridata

Peter van der Knaap in Raad van Toezicht Floridata

Peter van der Knaap is met ingang per 1 januari 2024 benoemd tot Raad van Toezicht lid van Floridata. Van der Knaap is Manager IT Finance bij FM Group B.V. en volgt in de Raad van Toezicht Herman Raué op. Herman Raué is de voormalig Director Data & IT bij FM Group B.V. Hij is uit functie getreden en heeft een nieuwe uitdaging gevonden buiten de sierteeltsector, namelijk als algemeen directeur van Vehold B.V. Raué is 5,5 jaar actief geweest als RvT-lid bij Floridata.

Van der Knaap is al 12 jaar werkzaam in diverse functies bij FM Group B.V., waaronder als Member Team Business Control en Product Owner Finance Applications. Als tuinderszoon van een voormalige kweker uit het Westland kent hij de bloemenhandel door en door. Ook is Van der Knaap onderdeel van het MT- team IT & Innovatie binnen de FM Group.

Leden van de Raad van Toezicht zijn werkzaam bij deelnemende bedrijven aan Floridata. Zij staan het bestuur met raad ter zijde en houden toezicht op het beleid. De samenstelling van het bestuur en de Raad van Toezicht is per 1-1-2024 als volgt:


Redactie Floranews | 04-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS