zondag 21 juli 2024
FN TOP logo FN TOP add

Nieuw bij... Bunnik Creations

Nieuw bij... Bunnik Creations

Richard Smit start het nieuwe jaar bij Bunnik Creations. Na ruim 32 jaar werkzaam geweest te zijn bij Anthura in Bleiswijk, is Smit per 1 januari 2024 Business Development Manager bij Bunnik Creations. 

Bij Anthura was Smit de laatste 2,5 jaar werkzaam als Sales Manager Anthurium. Daarvoor als Senior Accountmanager Anthurium en eerderd als Productmanager. In beide eveneens voor de productgroep Anthurium.

De anthuriumkenner staat nu aan het begin van een mooie, nieuwe uitdaging. Bunnik Creations is partner in toegevoegde waarde, verpakkingen en logistieke dragers. Vanuit Bleiswijk en Shanghai doet het bedrijf dagelijks zaken met klanten en leveranciers over de hele wereld.

Ook inspireert het bedrijf haar klanten met wereldwijd toonaangevende producten. Zo verschijnt er drie keer per jaar een magazine met de nieuwe trends en stijlen die ook te zien zijn in het eigen Green Event Centre in Bleiswijk.


Leandra de Boef | 02-01-24 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS