donderdag 23 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Liesbeth Schaafsma nieuwe Algemeen Directeur Hamiplant

Liesbeth Schaafsma nieuwe Algemeen Directeur Hamiplant

Liesbeth Schaafsma is per 1 februari 2024 de nieuwe Algemeen Directeur van Hamiplant, onderdeel van Dutch Flower Group (DFG). Schaafsma volgt daarmee Leon Buskermolen op, die vanaf 1 januari de positie van Algemeen Directeur van Waterdrinker - ook onderdeel van DFG - gaat bekleden.

 

Schaafsma vormt samen met financieel directeur Martin Vingerling de directie van Hamiplant. Ze heeft meer dan 20 jaar managementervaring in consultancy en retail, waarvan een groot deel binnen Ahold Delhaize in posities bij onder meer Albert Heijn en Gall & Gall. In haar laatste rol was zij verantwoordelijk bij supermarktketen Jumbo voor het aansturen van de winkeloperatie.

Schaafsma: “Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn nieuwe collega’s, klanten en kwekers. Vanuit de belofte “we bring vitality" liggen er nog veel kansen in het ontwikkelen van de positie van Hamiplant in de keten. Vanuit mijn nieuwe rol lever ik hier graag een bijdrage aan”. “Ik kijk er naar uit om samen met Liesbeth, vanuit mijn nieuwe rol bij Waterdrinker, verder te bouwen aan de Dutch Plant Group”, aldus Leon Buskermolen.
 


Redactie Floranews | 20-12-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS