woensdag 29 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Green Future Hub Plantarium Groen-Direkt in teken van veenarm

Green Future Hub Plantarium Groen-Direkt in teken van veenarm

Nieuw op de beursvloer van Plantarium|Groen-Direkt is de aankomende voorjaarseditie de Green Future Hub. “Dit is de plek waar we elke beurseditie aandacht besteden aan de toekomst en ontwikkelingen in de sector, zowel voor de kwekers als voor de handelsketen”, zegt beursmanager Marjolein Wieckardt. Tijdens de komende voorjaarseditie staat de Green Future Hub in het teken van Veenarm / Low Peat.

Sluiten grenzen voor niet veenvrij geteelde producten? Heeft veenvrij impact op de productkwaliteit en -prijs? De Green Future Hub biedt ruimte om over deze vragen in gesprek te gaan met deskundigen, tijdens de voorjaarseditie van PLANTARIUM|GROEN-Direkt op 6 en 7 februari 2024.

Wieckardt: “Met het thema Veenarm delen Anthos en Delphy hun kennis over de regelgeving, zowel nationaal als internationaal, en worden de mogelijkheden van het kweken in veenarme mengsels toegelicht. Uiteraard te midden van de producten van onze exposanten die al ervaring hebben opgedaan met veenarm en veenvrij kweken.”

Bezoekers en exposanten kunnen beide beursdagen terecht op de Green Future Hub. Van 12:30 tot 13:30 uur gaan de specialisten met elkaar en met het publiek in gesprek in de inloop-vragensessies. Dit is het ideale moment voor kwekers, groothandel en retail om zich te laten voorlichten over de impact op de teelt en de handel van veenarm of veenvrij geteelde boomkwekerijproducten.


Redactie Floranews | 19-12-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS