donderdag 23 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Keukenhof zoekt voorwerpen voor jubileumtentoonstelling

Keukenhof zoekt voorwerpen voor jubileumtentoonstelling

Keukenhof opende haar deuren in 1950 en is sindsdien uitgegroeid tot een fenomeen dat al generaties lang bezoekers van over de hele wereld trekt. Gedurende 75 jaar is er door een groot aantal mensen met enthousiasme gewerkt om de bloemententoonstelling uit te bouwen tot wat het nu is. Om in de jubileumtentoonstelling Keukenhof 75 jaar het verhaal van de bloemententoonstelling te vertellen is Keukenhof nu op zoek naar voorwerpen die de verhalen illustreren.

In de jubileumtentoonstelling krijgen bezoekers een kijkje achter de schermen van Keukenhof. Ook kunnen ze ervaren hoe de bloementuin is uitgegroeid tot een wereldwijd begrip. En dat de bloemententoonstelling in Lisse nog steeds belangrijk is voor de sierteeltsector.

Om het verhaal goed te kunnen vertellen is Keukenhof op zoek naar voorwerpen die de verhalen van 75 jaar Keukenhof kunnen illustreren. Dit kan van alles zijn, schoteltjes, borden, vazen, blikken, boeken, puzzels, awards, inzenderborden. Alle nostalgie is voor deze tentoonstelling zeer welkom. De tentoonstelling wordt een plek om terug te kijken naar Keukenhof van 1949 tot het park nu.

Heb je items die je Keukenhof zou willen schenken of in bruikleen kunt geven, meld je collectie dan aan via deze link.


Leandra de Boef | 19-12-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS