donderdag 23 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Warja Abrosimova weg bij Dekker Chrysanten

Warja Abrosimova weg bij Dekker Chrysanten

Warja Abrosimova stopt bij Dekker Chrysanten. Abrosimova begon ruim 10 jaar geleden als marketingmanager Oost-Europese landen bij het bedrijf in Hensbroek. Per 31 december aanstaande zal ze het familiebedrijf verlaten en gaat ze voor zichzelf beginnen. 

Dekker bedankt Warja voor de jarenlange succesvolle promotie van hun chrysanten, met name richting Oost-Europa, en wenst haar veel succes in haar nieuwe uitdaging.

Abrosimova heeft zich zowel offline als zeker ook online ingezet voor de promotie van de chrysanten. Daarnaast nam ze online ook vaak andere producten mee in haar promotie. Ze heeft hier in de afgelopen jaren een enorm bereik mee opgebouwd en kan zich met een gerust hard een floral influencer noemen.

Op instagram heeft Abrosimova al bijna 160.000 volgers! Ze wil graag ambassadeur zijn van zowel bloemen als planten, in Oost-Europa of waar dan ook in de wereld. Wie haar de afgelopen jaren gevolgd heeft, kan niet anders dan beamen dat deze rol haar goed past.


Leandra de Boef | 15-12-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS