zondag 21 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Groen-Direkt start beurskalender 2024 met Voorjaarsbeurs

Groen-Direkt start beurskalender 2024 met Voorjaarsbeurs

Op 6 & 7 februari 2024 opent Groen-Direkt haar deuren voor de eerste beurs op de beurskalender, de Voorjaarsbeurs; een internationale ontmoetingsplek en handelsplatform voor alle tuinplantenvakgenoten voor inkoop en inspiratie. Hier wordt een compleet aanbod van tuinplanten neergezet, waar inkopers hun startorder voor het seizoen 2024 kunnen plaatsen. Gelijktijdig vindt ook de voorjaarseditie van Plantarium|Groen-Direkt plaats met meer dan 200 kwekerstands, de bezoekersfavoriet en de laatste updates over actuele ontwikkelingen binnen de Groensector.

Al jaren zet Groen-Direkt wekelijks het actuele en visuele assortiment in de markt. Maar op de Voorjaarsbeurs is het assortiment nog uitgebreider en completer. Naast het beursassortiment presenteert het ook Mediterraanse import, Best Deals, Solitairen en ruim 40 jaarrond concepten. Ook het continue assortiment; specifieke productgroepen die voor een langere tijd onder hetzelfde partijnummer inkoopbaar zijn, zal in 2024 doorgezet worden.

Upcoming 2024
Bekijk hier de volledige beurskalender met de reguliere en seizoensbeurzen van Groen-Direkt in 2024.
 


Redactie Floranews | 13-12-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS