woensdag 29 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Henk Jacobs nieuwe Algemeen Directeur bij Evanthia

Henk Jacobs nieuwe Algemeen Directeur bij Evanthia

Evanthia heeft Henk Jacobs benoemd als nieuwe Algemeen Directeur. Vanaf januari 2024 versterkt Jacobs het directieteam van de Westlandse veredelaar, dat naast Jacobs bestaat uit Directeur/Eigenaar Nico Grootendorst, Financieel Directeur Dion Kaman en Commercieel Directeur Louis Kester. Jacobs werkte eerder onder andere voor Dekker Chrysanten en Royal van Zanten.

Als Algemeen Directeur is Jacobs verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en het leiden van het directie- en managementteam van Evanthia. Hij zal toezicht houden op de belangrijkste strategieën van het bedrijf, om ervoor te zorgen dat Evanthia voortdurend blijft ontwikkelen en de doelstellingen voor de korte en lange termijn behaalt.

Nico Grootendorst (r) en Henk Jacobs (l)

Jacobs heeft bijna 40 jaar ervaring in commerciële en senior leidinggevende functies binnen de sierteeltsector. “We hebben er alle vertrouwen in dat we onder de dagelijkse leiding van Henk onze ambities de komende jaren nog beter kunnen waarmaken", aldus Nico Grootendorst. "Door zijn expertise en behaalde resultaten bij andere toonaangevende bedrijven op het gebied van veredeling en vermeerdering, zijn we ervan overtuigd dat Henk de juiste persoon is om Evanthia naar de volgende fase te leiden. Henk zal een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van Evanthia’s visie, die ons in staat stelt om de uitdagingen waar we voor staan vol vertrouwen aan te gaan.”


Redactie Floranews | 13-12-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS