zondag 21 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

De 5 vragen aan… Melissa Nagtegaal

De 5 vragen aan… Melissa Nagtegaal

Voor de mensen die je niet kennen, wie ben je en wat doe je?

Hi, ik ben Melissa Nagtegaal. Ik ben inmiddels bijna 8 jaar werkzaam bij Garden Connect als Senior Account Manager voor de Canadese markt. Garden Connect is onlangs overgenomen door Haymarket UK en Green Solutions Duitsland en daardoor is mijn rol meer richting de Internationale Sales verschoven. Voorheen deed ik ook de Nederlandse markt, maar dat is door de overname dus recent veranderd.

 

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

De functie is divers doordat je veel verschillende soorten bedrijven en dus mensen spreekt. Ze maken in de tuinbranche dan wel elk jaar dezelfde seizoenen mee, maar dit is wel steeds met nieuwe uitdagingen. Mijn taak is het dan om ze zo goed mogelijk te helpen bij zaken waar ze (online) tegenaan lopen.

Welk nieuws heeft jou de afgelopen tijd beziggehouden?

De overname en transitie binnen Garden Connect is iets wat mij de afgelopen tijd zeker beziggehouden heeft. Er is een hoop veranderd. Niet alleen hebben we helaas afscheid moeten nemen van veel collega’s, ook was er de uitdaging van het over gaan op nieuwe systemen en wennen aan nieuwe werkwijzen.

Wat zou je graag nog willen oppakken of veranderen?

Aangezien ik veel met Canadese klanten spreek en dus altijd met tijdverschil te maken heb, zou ik het wel leuk vinden om voor een wat langere tijd daar te wonen en te werken. Om zo nog een betere band met ze op te bouwen. Ik heb dat in de afgelopen jaren ook met mijn Nederlandse klanten kunnen doen en dat is toch zeker wel van meerwaarde op de relatie die je met je klanten hebt.

Wat ga je dit weekend doen?

Er komen vrienden over de vloer en we gaan gezellig met zijn allen eten. De maand december is bij ons volledig volgepland met allerlei etentjes en gezelligheid. We hebben er zin in!

 

Bron: www.Floranews.com
Redactie Floranews | 08-12-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS