donderdag 23 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Ruim 400 Planten voor Stichting Bij Katrien

Ruim 400 Planten voor Stichting Bij Katrien

Na een succesvolle editie van de Winterfair in de Brabanthallen hebben Anthurium Info en Air So Pure ruim 400 planten gedoneerd aan Stichting Bij Katrien. Op de laatste dag van de Winterfair vond de overhandiging plaats aan voorzitter Liesbeth van Drunen en bestuurslid José van Dijk.

Stichting Bij Katrien, gevestigd in Den Bosch, is een ontmoetingsplek waar mensen met elkaar in verbinding worden gebracht om eenzaamheid te verminderen. De organisatie biedt gratis activiteiten aan, met als doel de drempel voor deelname te verlagen voor mensen met beperkte financiële middelen.
De gedoneerde planten zijn bedoeld om tijdens de komende feestdagen een geluksmoment te bieden aan mensen die alleen zijn.

Romeo Sommers, bekend als groenexpert, stond zeven dagen lang op het Groenplein op de Winterfair, waar bezoekers werden ondergedompeld in meer dan 200 vierkante meter aan weelderige potplanteninspiratie, fotomomenten en workshops. 


Redactie Floranews | 07-12-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS