donderdag 23 mei 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Richard Petri nieuwe Managing Director Floramedia Deutschland

Richard Petri nieuwe Managing Director Floramedia Deutschland

Op 1 februari 2024 wordt Richard Petri Managing Director van Floramedia Deutschland GmbH. Petri volgt Marco Schmitt op, die het bedrijf de afgelopen vier jaar succesvol heeft geleid. Schmitt verlaat het bedrijf om nieuwe professionele uitdagingen aan te gaan.

Met zijn uitgebreide ervaring in verschillende managementfuncties in de groene sector en zijn strategische visie draagt Richard Petri bij aan de voortzetting van het succesverhaal van Floramedia Duitsland.

Floramedia Deutschland is een dochteronderneming van Floramedia BV, een internationaal opererend bedrijf met vestigingen in verschillende Europese landen. Het bedrijf is een grote speler in de labelproductiesector en maakt ook deel uit van CCL Industries, 's werelds grootste producent van alle soorten labels.

Floramedia Deutschland werkt ook als full-service provider voor partners in de groene sector. Haar portfolio omvat de ontwikkeling en productie van alle soorten printproducten, POS-oplossingen en communicatiediensten in de digitale sector.

Foto: Floramedia Deutschland 


Redactie Floranews | 07-12-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS