vrijdag 19 april 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Promotiecampagne cyclaam met drie jaar verlengd

Promotiecampagne cyclaam met drie jaar verlengd

De promotiecampagne voor Cyclamen is met drie jaar verlengd. Afgelopen vrijdag, 1 december, vond hierover een stemming plaats tijdens de jaarlijkse gewasbijeenkomst Cyclaam. Ook was de prijsuitreiking van de benchmark. De gewasbijeenkomst wordt jaarlijks georganiseerd door de landelijke commissie Cyclaam en Royal FloraHolland. 

De promotiecampagne van de cyclaam loopt dit jaar af en dus moest er gestemd worden voor of tegen verlenging. Dankzij het ´voor´ stemmen van 85 procent van de stemmers wordt de promotiecampagne verlengd tot 31-12-2026.

Voorafgaand aan de stemming gaf Vivien Zweekhorst, projectleider van Royal FloraHolland, een terugblik op de afgelopen drie jaar. Josephine Klapwijk, eveneens van Royal FloraHolland gaf vervolgens een toelichting op de meetbaar gemaakte resultaten van de afgelopen drie jaar. Hieruit kwam naar voren dat de cyclaam voor buiten meer bekendheid heeft gekregen de afgelopen drie jaar. Ook werden voor de stemming de afzetcijfers nog toegelicht door Peter Rodenrijs.

 


Redactie Floranews | 05-12-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS