vrijdag 19 april 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Nieuwe samenstelling RvC Royal Brinkman

Nieuwe samenstelling RvC Royal Brinkman

Na 12,5 jaar commissaris te zijn geweest bij Royal Brinkman heeft Arnold Hordijk officieel het stokje van voorzitter overgedragen aan Koert van der Bij. Ook is Geo van der Wilk aangetreden als nieuw lid. De raad van Commissarissen van Royal Brinkman kent daarmee nu vier leden en bestaat nu uit Koert van der Bij, Hanneke Cunnen-Litjens, Hein Bemelmans en Geo van der Wilk.

“Arnold heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Royal Brinkman. Sinds 2016 was Arnold voorzitter, een rol die hij met veel betrokkenheid heeft uitgevoerd. Arnold was betrouwbaar en een aangename persoonlijkheid die graag bereid was om bij Royal Brinkman zijn expertise en hulp ter beschikking te stellen”, aldus CEO Ton van Mil. Koert van der Bij is sinds 2019 commissaris bij Royal Brinkman en geeft aan uit te kijken naar zijn nieuwe rol binnen de Raad van Commissarissen.

“Geo van der Wilk beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ICT, businessmodellen, alsook verander management en strategische uitvoering. Het is iemand die snel de bestuursstructuur en bedrijfscultuur doorziet en bruggen slaat. Geo beschikt over competenties die hem een waardevolle commissaris voor Royal Brinkman maakt, zoals zijn luisterend vermogen, kalmte en reflecterend vermogen. Ook zijn internationale bestuurlijke ervaring zullen van toegevoegde waarde zijn voor Royal Brinkman en de Raad van Commissarissen”, aldus Koert van der Bij.

V.l.n.r. Hein Bemelmans, Koert van der Bij, Hanneke Cunnen-Litjes en Geo van der Wilk


Redactie Floranews | 05-12-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS