vrijdag 12 april 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Wiesmeijer onderdeel van Floral Trade Group

Wiesmeijer onderdeel van Floral Trade Group

Boeketterie Wim Wiesmeijer heeft zich aangesloten bij Floral Trade Group. Wim van der Plas, CEO van Floral Trade Group: "Wij zien deze stap als een bekroning op 35 jaar intensieve samenwerking. De unieke in- en verkoopstrategie en de hoge mate van automatisering in haar productieproces maken Wiesmeijer de ideale toevoeging om het aanbod van ons bedrijf verder te diversifiëren."

Ook Ben Dijkdrent, directeur van Wim Wiesmeijer, is blij met de aansluiting bij Floral Trade Group: "De keuze om ons aan te sluiten bij FTG is zorgvuldig genomen. FTG zal er zorg voor dragen dat Wiesmeijer maximaal wordt ondersteund op het gebied van IT, HR, sourcing, marketing, finance, BI en duurzaamheid. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op de verdere groei van de onderneming en het ontzorgen van onze klanten."

Wim Wiesmeijer is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het maken van kant-en-klare boeketten. De onderneming werkt met een breed assortiment boeketten voor uiteenlopende doelgroepen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wiesmeijer onderscheidt zich op meerdere fronten van haar concurrenten en neemt daardoor een specifieke positie in de markt voor boeketten in.

 


 


Redactie Floranews | 04-12-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS