dinsdag 25 juni 2024
FN TOP logo FN TOP add

Syngenta Flowers en Professional Solutions samen op IPM Essen

Syngenta Flowers en Professional Solutions samen op IPM Essen

Van 23 tot en met 26 januari 2024 is Syngenta Flowers een van de standhouders op IPM Essen. Dit keer werkt het bedrijf samen met Syngenta Professional Solutions. Met het thema Every Flower Counts benadrukken de twee bedrijfsonderdelen de synergie tussen de beste genetica in bloemen en de beste behandeloplossingen, resulterend in gezonde en mooie planten. Ze vullen elkaar aan en helpen bloementelers om optimale resultaten te bereiken op het gebied van productieprestaties, kwaliteit en houdbaarheid. Syngenta is tijdens de beurs te vinden in stand 1C29 in Hal 1.

Hoogtepunten van Syngenta Flowers:

Dit jaar presenteert Syngenta Flowers de beste producten in het tweejarigen- en vaste plantenassortiment. Een opmerkelijk hoogtepunt is de nieuwste Viola wittrockiana-serie, Delta Pro, die ongeëvenaarde uniformiteit en vroegheid in alle kleuren vertoont. Naast Delta Pro biedt het bedrijf een gevarieerde selectie violen, waaronder kleine, grootbloemige en hangende soorten, maar ook Primula, Bellis en Myosotis.

Bij Spring Perennials is 'Calendar Colours' een waardevol tool voor zowel telers als retailers, waarmee ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hun assortiment van vaste planten. In dit overzicht is gemakkelijk het aanbod per maand te vinden, wat het makkelijker maakt om het vaste planten assortiment het hele jaar door te kunnen plannen en te beheren.

Nieuw dit jaar zijn Helleborus ‘Christmas Carol Early’ en ‘Christmas Carol Compact’. Ook zal een reeks Cyclamenvariëteiten te zien zijn, die opmerkelijke uniformiteit, betrouwbaarheid en innovatie binnen series en unieke stand-alone variëteiten demonstreren.

Tot slot presenteert Syngenta Flowers vier nieuwe variëteiten binnen de Rio Mandevilla serie, om een uitgebreidere selectie aan te bieden en het productaanbod van de teler te verbeteren.

Hoogtepunten van Syngenta Professional Solutions:

Dit jaar introduceert Syngenta Professional Solutions twee nieuwe hulpstoffen: Assist M 36 en Elasto G5.

Assist M 36 zorgt voor een optimale dekking van de planten en een versnelde opname van lipofiele actieve ingrediënten. Dit leidt tot een efficiënter gebruik van onze insecticiden Mainspring en Vertimec Pro, die kunnen bijdragen aan een duurzaam productiesysteem en planten langer gezond kunnen houden.

Elasto G5 bevordert de bevochtiging van het bladoppervlak, verbetert de opname van actieve ingrediënten, voorkomt dat de spuitvloeistof wegloopt en zorgt voor een gelijkmatige verdeling. Elasto G5 zorgt voor een betere werkzaamheid van biofungicide Taegro door een betere bevochtiging van het bladoppervlak te bevorderen.

Bovendien zullen innovatieve gewasbeschermingsoplossingen voor sierplanten te zien zijn: een combinatie van nieuwe biofungiciden Taegro en FytoSave en bewezen chemische fungiciden zoals Askon, Ortiva en Switch.

Tot slot presenteert Syngenta Professional Solutions de insecticiden Mainspring, Vertimec Pro en Afinto. Deze kunnen eenvoudig worden gecombineerd met nuttige stoffen die relevant zijn binnen een geïntegreerde sierteeltstrategie.

Bezoek de Syngenta-stand (1C29 - Hal 1) op IPM Essen 2024: 


Redactie Floranews | 01-12-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS