zaterdag 22 juni 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

FloraHolland maakt aanvoeren van meerdere veilgroepen op één ladingdrager mogelijk

FloraHolland maakt aanvoeren van meerdere veilgroepen op één ladingdrager mogelijk

Op de locaties van FloraHolland Naaldwijk, Rijnsburg en Eelde is het voortaan mogelijk om meerdere veilgroepen op één stapelwagen aan te voeren. Dankzij deze aanpassing zijn er minder logistieke middelen nodig voor aanvoeren. Het aanvoeren van meerdere veilgroepen op een ladingdrager is alleen mogelijk op locaties waar orderpicken al geïntroduceerd is. Daarom is het nog niet mogelijke op de locatie in Aalsmeer.

Om gebruik te kunnen maken van deze nieuwe mogelijkheid moet de aanvoerder op de aanvoerbrief (EAB) alleen de éérste veilgroep invullen, ongeacht hoeveel veilgroepen er daadwerkelijk op de kar staan. Vervolgens moeten de partijen geletterd worden. Door bloemen- en plantenfusten en dozen te letteren, maakt de aanvoerder herkenbaar tot welke partij het product behoort. Hierdoor is het volgens FloraHolland mogelijk om zelfs meer dan vijf partijen op één ladingdrager te plaatsen.

 


Redactie Floranews | 29-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS