zondag 21 juli 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Ronald Moerings Foundation doneert 186.100 euro aan AVL Foundation

Ronald Moerings Foundation doneert 186.100 euro aan AVL Foundation

De Ronald Moerings Foundation (RMF) heeft haar jaarlijkse donatie overhandigd aan de Antoni van Leeuwenhoek (AVL) Foundation. Een gezelschap van 40 groene ondernemers was afgelopen vrijdag, 24 november, te gast in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis te Amsterdam om de opbrengst van dit jaar bekend te maken.

Het hoogtepunt van de bijeenkomst was de overhandiging van de cheque door Fiona Moerings, vertegenwoordiger van de Ronald Moerings Foundation, aan Henri van Luenen, Directeur bedrijfsvoering van het AVL. De indrukwekkende bijdrage van 129.300 euro zal rechtstreeks worden ingezet voor kankeronderzoek. Naast de RMF-donatie werden ook cheques overhandigd door Pieter Heemskerk van alltheway EFI (43.500 euro), Karin van der Eijk van VDE plant (7.500 euro) en Martens Tweewielers van 5.800 euro wat het totaalbedrag van dit jaar op een prachtige 186.100 euro brengt.

Cheque uitreiking van de aanwezige ondernemers aan het Antonie van Leeuwenhoek Foundation.

Na de overhandiging kreeg het gezelschap een boeiende rondleiding door het research lab van het AVL ziekenhuis eveneens door Henri van Luenen, directeur bedrijfsvoering. Het onderzoeksinstituut van het Antoni van Leeuwenhoek huisvest ca. 800 wetenschappers die 24/7 onderzoek doen naar kanker.

De Ronald Moerings Foundation is trots op haar 40 ondernemers die direct bijdragen aan het AVL via de AVL Foundation, waarbij elke euro rechtstreeks wordt ingezet voor kankeronderzoek. Bedrijven die ook willen bijdragen aan dit noodzakelijke doel, worden uitgenodigd om meer informatie te vinden op de website ronaldmoeringsfoundation.nl. Samen streven zij naar een wereld zonder kanker.

 


Redactie Floranews | 28-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS