vrijdag 12 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Nieuwbouw Deliflor Hoogveld officieel geopend door Sjaak van der Tak

Nieuwbouw Deliflor Hoogveld officieel geopend door Sjaak van der Tak

Sjaak van der Tak, voorzitter van LTO Nederland, heeft zaterdag 25 november 2023 de officiële opening van het nieuwe bewortelingsbedrijf Deliflor Hoogveld in Nieuwaal verricht. Van der Tak ziet in het nieuwe bedrijf een mooie verbinding tussen de chrysantenteelt in Bommelerwaard en Westland.

Onder toeziend oog van Otto van Tuijl, directeur Deliflor Hoogveld, Peter Zaat, directeur Deliflor Chrysanten, en Jan Kreling, directeur Kreling Chrysanten, werd een druk op de knop gegeven. Hiermee werd het nieuwe logo binnengereden en was de opening een feit.

Na het officiële deel ging om 10.30 uur de deur open voor iedereen die geïnteresseerd was om een kijkje te nemen bij de technische hoogstandjes van dit innovatieve nieuwe bedrijf. Diverse leveranciers van alle techniek waren met een standje aanwezig om uitleg te geven aan de bezoekers.

De route door het bewortelingsbedrijf leidde onder meer langs de 3 teeltlagen met LED, de 42 steksteekmachines die in actie bewonderd konden worden, het geautomatiseerde transportsysteem en het inventieve liftsysteem. Een enorme hoeveelheid mensen uit de regio Bommelerwaard, maar ook veel klanten uit het Westland hebben de gelegenheid aangegrepen om de nieuwbouw te bezoeken.

 


Redactie Floranews | 27-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS