vrijdag 19 april 2024
2403FlowerTrials Beurs agenda sierteelt

Royal FloraHolland en Heijmans voornemens om meerjarig onderhoudscontract te sluiten

Royal FloraHolland en Heijmans voornemens om meerjarig onderhoudscontract te sluiten

Royal FloraHolland en Heijmans zijn voornemens een meerjarig onderhoudscontract te sluiten voor de locaties Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk. De komende periode onderzoeken de twee bedrijven verder of zij tot overeenstemming kunnen komen. Heijmans laat weten bij gunning ook personeel over te nemen dat van rechtswege over zal gaan van de huidige dienstverlener.

Royal FloraHolland (RFH) selecteert een nieuwe partner voor de Hard Services dienstverlening. Hiertoe heeft zij de intentie uitgesproken om met Heijmans Utiliteit een meerjarig onderhoudscontract af te sluiten. Het gaat om het onderhoud en beheer van de drie locaties in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk. In totaal is het te beheren bebouwd oppervlak 1,9 miljoen vierkante meter.

RFH zou in Heijmans Utiliteit een mogelijke samenwerkingspartner zien die kan bijdragen aan de duurzaamheidsambities, een match heeft met de eigen cultuur en een partner die toegevoegde waarde levert en grip kan houden op de kosten.

 


Redactie Floranews | 27-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS