vrijdag 12 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Huib Kranendonk benoemd tot Algemeen Directeur Royal Lemkes

Huib Kranendonk benoemd tot Algemeen Directeur Royal Lemkes

De Raad van Commissarissen van Plantify Partners Europe (PPE) heeft een nieuwe algemeen directeur van Royal Lemkes benoemd. Huib Kranendonk is per 24 november 2023 aangesteld als opvolger van voormalig CEO Michiel de Haan, die per 30 november na acht jaar zijn functie neerlegde. Het bedrijf kondigt de nieuwe algemeen directeur aan met onderstaande video.

Kranendonk brengt een brede ervaring mee vanuit consultancy én acht jaar ervaring binnen Royal Lemkes in diverse commerciële rollen, waarvan de laatste vier jaar binnen het directieteam. “De afgelopen maanden nam ik samen met het directieteam de honneurs van ons familiebedrijf waar. Vol vertrouwen geef ik de verantwoordelijkheid over Royal Lemkes nu in handen van Huib Kranendonk”, Cees van der Meij, eigenaar PPE en Royal Lemkes.

Als familiebedrijf zijn wij gericht op de lange termijn. Onze familiecultuur vormt de basis voor onze toekomst. Elke dag werken we met trots en ambitie aan een toekomstbestendige plantencategorie met een product waar wij trots op zijn. Wij willen niet alleen vandaag, maar ook morgen bloeien. Voor deze generatie. Voor de volgende generatie. En die daarna.

"Het is een eer om de nieuwe algemeen directeur van Royal Lemkes te zijn. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn directieteam, onze medewerkers en ketenpartners door te bouwen aan de groei van Royal Lemkes”, aldus Kranendonk over zijn aanstelling. 

Michiel de Haan vertrok per 30 september bij Royal Lemkes om leiding te gaan geven aan familiebedrijf De Haan Verhuizingen.

 


REdactie Floranews | 24-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS