donderdag 23 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Kerstster in de schijnwerpers

Kerstster in de schijnwerpers

De kerstperiode komt snel dichterbij, en dat betekent tijd voor kerststerren. Stars for Europe, het marketinginitiatief voor de promotie van de kerstster, zet de kerstster de komende weken op verschillende manieren in de schijnwerpers.

Zo is er deze week de Country & Christmas Fair in Slot Zeist. Eén van de meest populaire kerstmarkten van Nederland die jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt. De kerstster heeft een prominente plek tijdens dit event. In het kasteel is een prachtige entree gecreëerd met daarin honderden kerststerren. Bezoekers van het kasteel lopen door de creatie met kerststerren heen. Ook worden er verschillende influencers en bloggers uitgenodigd om het event te bezoeken. Zo is er niet alleen tijdens het event dacht voor de plant, maar ook achteraf via social media.

Ook het vakpubliek is een belangrijke doelgroep voor de campagne van Stars for Europe. Om arrangeurs en bloemkunsteraars te inspireren en informeren over de kerstster, wordt er door marketingbureau Pull Position samengewerkt met Flower Circus. Flower Circus gaat in verschillende video’s aan de slag met de kerstster en inspireert haar kijkers met prachtige arrangementen.

Naast aandacht voor de kerstster onder bloemarrangeurs, vakhandel en tijdens de Country & Christmas Fair, schittert de kerstster de komende weken ook op andere kanalen. Zo verschijnen er artikelen in een groot aantal dagbladen en lifestyle, tuin -en interieurmagazines en is de kerstster in december te zien in twee afleveringen van de Grote Tuinverbouwing.

Daarnaast wordt er een groot bereik gerealiseerd met behulp van betaalde social media campagnes, een inspirerende blog en werd de vakmedia geïnformeerd over de kerstster tijdens de Dag van de Tuinbouw op 1 november. Kortom, de kerstster staat letterlijk en figuurlijk in de schijnwerpers deze periode.


Redactie Floranews | 23-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS