dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

Betoverende belevenissen en bloemenpracht: Maarten Huisman op FloraHolland Trade Fair 2023 #blog

Betoverende belevenissen en bloemenpracht: Maarten Huisman op FloraHolland Trade Fair 2023 #blog

Begin november betrad ik de kleurrijke wereld van de Flora Holland Trade Fair 2023, waar elke hoek een nieuwe verrassing in petto had. Mijn dag was gevuld met ontmoetingen met oude bekenden en voor mij nieuwe gezichten, het werd een dag voor inspiratie en gezelligheid

Een Stijlvolle Match: SV.co's Stand als een Ware Snoepwinkel

Mijn outfit bleek onverwacht perfect te passen bij de smaakvolle stand van SV.co, een ware snoepwinkel vol kalanchoë’s, chrysanten in ijscups, greatful goodies en schitterende pointsettia’s. Een andere blikvanger was de Favorita, een enkelbloemige kalanchoe die gepresenteerd werd in een cocktailbar-achtige setting incl een eigen drankje! Te midden van prachtig gepresenteerde bloemen ontstond een visueel feest, waar mijn outfit onverwachts helemaal in opging, andere bezoekers maakten spontaan foto’s. Een onvergetelijke start van mijn dag op de beurs.

Champagne en Ballenbak: Magische Momenten bij Magical Hydrangea
Bij Magical Hydrangea beleefde ik een uniek moment - languit liggend in een ballenbad nippend aan een glaasje champagne vanwege het 10 jarig bestaan van dit mooie werk. Hier werd ik omringd door de betoverende kleuren van hydrangea. Een ervaring die niet alleen ‘verfrissend’ was maar ook opnieuw zorgde voor geweldige plaatjes.

Gezonde Verfrissing: Een Green Shot bij DC van Geest

Na mijn glaasje bubbels genoot ik van een gezonde groene shot bij mijn vrienden van DC van Geest.
Eerder schreef ik een blog over hun prachtige Strelitzia’s die ook in de beursstand goed waren vertegenwoordigd. Even waande ik mij in de jungle tussen het prachtige assortiment wat zij presenteerden.

Ontdekkingen bij Plant World: Groene Planten in de Schijnwerpers

Plant World bood een ontdekkingsreis door prachtige groene planten, elk met zijn eigen unieke charme. Van weelderige bladeren tot eigenzinnige vormen, toepassingen en combinaties. In een vintage frans plantenkasje gaven zij een blik richting de toekomst; planten die wij in de nabije toekomst kunnen verwachten van Plantworld. De Episcia Pink Shimmer Valley sprong er voor mij echt uit; het bonte blad met een feloranje bloem die mij aan een oost-indische kers deed denken.

Geverfde en Geglitterde Pracht

You love it or you hate it; geverfde en geglitterde bloemen. Ook deze waren ruim vertegenwoordigd deze beurs. Vetplanten voorzien van glitters, parels en felle neonkleuren. Net als de no-water amaryllisbollen die voorzien waren van een ‘delfts blauwe’ print. Persoonlijk kon ik de cyclamen met ‘golden glitterdip’ wel waarderen.

'Instagrammable' Stands: Fotogenieke Hoogtepunten op de Beurs

De beurs bleek een paradijs voor social media liefhebbers met talloze 'instagrammable' stands. Van kleurrijke bloemenwanden tot artistieke bloemenarrangementen, elke hoek bood een perfecte achtergrond voor een foto die de bloemenpracht vastlegde.
Kortom, het werd een kleurrijke dag en vol nieuwe indrukken keerde ik huiswaarts.
 

Maarten Huisman
www.mppr.nl


Redactie Floranews | 23-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS