zondag 26 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Oprichter Danziger viert 100e verjaardag

Oprichter Danziger viert 100e verjaardag

2023 is een speciaal jaar voor Danziger, met de viering van 70 jaar als bedrijf en de viering van de 100e verjaardag van de oprichter, Ernest Danziger, op 16 november.

Met enthousiasme voor bloemen, waardering voor schoonheid en alles daartussenin, richtten Ernest en Zehava Danziger hun bedrijf op in het begin van de jaren 1950. Op dat moment konden ze zich niet voorstellen dat Danziger in 2023 wereldwijd meer dan 750 miljoen planten en stekken zou produceren en verkopen, en kleur en geluk zou toevoegen op vele plaatsen ter wereld.

In de snelle wereld van zaken en innovatie zijn er maar weinig mensen die zo'n onuitwisbare stempel drukken op de sierteeltsector als Ernest Danziger. Terwijl we nadenken over een eeuw van een goed geleefd leven, vieren we een hardwerkende en creatieve leider die gezegend is met een onwrikbaar optimisme. Samen met zijn vrouw, Zahava Danziger, hebben ze eigenhandig een blijvende erfenis opgebouwd.

Ernest werd een eeuw geleden geboren en zijn reis begon op een tractor, terwijl hij velden en droombeelden bewerkte. Vanuit dit nederige begin zaaide hij de zaden die zouden uitgroeien tot een bloeiend bedrijf, een bewijs van zijn onwrikbare vastberadenheid en het geloof dat "in werk rust te vinden is".

Wat Ernest onderscheidt, is zijn vermogen om buiten de gebaande paden te denken. Hij is een echte innovator, die uitdagingen omzet in kansen en de weg vrijmaakt voor het succes van zijn team. Zijn levensverhaal is een bewijs van de kracht van creativiteit en het belang van het omarmen van onconventionele paden in het nastreven van je dromen.

Naast zijn succes als ondernemer staan Ernest en de familie Danziger bekend om hun langdurige partnerschappen met klanten. Ernest was de eerste die begreep dat samenwerking niet alleen een bedrijfsstrategie is, maar ook een krachtige kracht die aspiraties kan omzetten in realiteit. Zijn levensverhaal is een bewijs van de kracht van samenwerking bij het opbouwen van bloeiende ondernemingen. Deze essentie vormt nog steeds de kern van het bedrijf en is een van de sterkste waarden van het bedrijf.

Zelfs op de opmerkelijke leeftijd van 100 jaar is Ernest nu een geweldige pingpongspeler, een verbazingwekkende getuigenis voor zijn behendigheid en veerkracht in zowel zijn persoonlijke als professionele leven. "Het is nooit zo erg als het lijkt," stelt hij iedereen altijd gerust, zelfs in uitdagende tijden zoals de afgelopen maand in Israël. "We hebben in de loop der jaren samen zoveel uitdagingen doorstaan en we weten dat we een sterk en veerkrachtig team hebben, een geweldig land en loyale partners die onze wereldwijde vrienden zijn geworden, en dit is alles wat we nodig hebben om elk obstakel te overwinnen," zei Ernest op zijn 100ste verjaardagsfeestje.

In diezelfde overtuiging hebben Micha en Gaby Danziger, zijn zonen, het bedrijf de afgelopen 47 jaar geleid. 12 jaar geleden kwam daar Ori Danziger, de derde generatie, bij. Samen blijven ze bruggen bouwen, partnerschappen smeden en de toekomst navigeren met het onwrikbare geloof dat we met een vonk van innovatie, passie en groot dromen alles kunnen bereiken.


Redactie Floranews | 17-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

23 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS