dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add Beurs agenda sierteelt

Veel interesse voor voorjaarseditie Plantarium|Groen-Direkt

Veel interesse voor voorjaarseditie Plantarium|Groen-Direkt

De voorjaarseditie van Plantarium|Groen-Direkt, die plaatsvindt op 6 en 7 februari 2024, is volgens de organisatie al bijna volgeboekt. Na de succesvolle najaarseditie willen veel bedrijven ook in het voorjaar een plek op de beurs. Op de interactieve beursplattegrond is te zien dat er nog maar enkele plaatsen beschikbaar zijn.

“De laatste dagen bleven de aanvragen binnen komen en stroomde de beursvloer heel snel vol. We merken dat de sector weer in een positieve flow zit en bekijken op dit moment of we nog wat extra ruimte kunnen creëren om iedereen een plek te geven”, zegt beursmanager Marjolein Wieckardt.

De voorjaarseditie van Plantatrium|Groen-Direkt is dé aftrap van het nieuwe tuinplantenseizoen. De komende editie krijgt dezelfde, geprezen indeling van de beursvloer, als de afgelopen Najaarseditie. De interactieve beursplattegrond en de informatie van de deelnemers is op de website te bekijken. 

Tijdens de voorjaarseditie wordt de Green Retail Award in de categorie Bezoekersfavoriet uitgereikt. Exposanten en leveranciers van Groen-Direkt die hun nieuwe product extra in de schijnwerpers willen zetten kunnen hun product voor deze keuring aanmelden. Tijdens de beursdagen brengen de bezoekers hun stem uit op het product dat in hun ogen het beste nieuwe product is. De inzendingen worden direct na de entree op de beurs gepresenteerd. De winnaar van der Green Retail Award wordt op woensdag 7 februari bekend gemaakt.


Redactie Floranews | 17-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS