vrijdag 12 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Freight Line Europe met nieuwe merkuitstraling de weg op

Freight Line Europe met nieuwe merkuitstraling de weg op

Freight Line Europe heeft de allereerste trailer met de nieuwe merkuitstraling in gebruik genomen. Na de onthulling van de nieuwe huisstijl eind augustus is dit een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf, dat hiermee hun toewijding aan geconditioneerd transport benadrukt.

De nieuwe merkuitstraling van FLE wordt gekenmerkt door het krachtige motto: ‘Dedicated to farm-to-table freshness’. Deze woorden weerspiegelen niet alleen de betrokkenheid van het bedrijf om verse producten veilig en efficiënt te leveren, maar benadrukken ook de specialisatie in geconditioneerd transport van verse goederen.

Met de onthulling van de eerste trailer in de nieuwe huisstijl, zet FLE een belangrijke stap in het versterken van de positie in geconditioneerd transport. De trailer is niet alleen een visuele representatie van de vernieuwde merkuitstraling, maar symboliseert ook de voortdurende inzet voor innovatie en servicekwaliteit.


Redactie Floranews | 16-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS