woensdag 6 december 2023
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Topbloemen komt als beste uit test voor online rouwboeketten

Topbloemen komt als beste uit test voor online rouwboeketten
Topbloemen is onlangs als beste uit een test van Kassa gekomen. Het consumentenprogramma van de VARA testte waar je het beste online rouwboeketten en -stukken kan bestellen. Topbloemen kreeg een acht voor zowel het rouwstuk als het rouwboeket dat voor de test online besteld was.
 
Het programma bestelde bij zes verschillende webwinkels een rouwboeket en -stuk en liet deze door heel het land bezorgen. Alle bloemstukken werden verzameld in een locatie aan de Vecht in Breukelen waar ze beoordeeld werden door bloemist Jan Dippell Ritzinger en Marjolijn de Rue.
 
De volgende testcriteria werden beoordeeld: uitstraling, gebruik van bloemen, steek- en bindtechniek en prijs. Ook werd er gekeken of de knoppen net gesprongen zijn, de bloemen moeten mooi open staan op het moment van de uitvaart. Daarnaast vergelijkt het testkoppel de bloemen met de foto’s van de website, om te kijken of je krijgt wat je besteld hebt.
 
Volgens de jury was het met de bestelling van Topbloemen allemaal dik in orde, het gekleurde boeket leek als enige echt op de afbeelding van de website. Topbloemen.nl heeft daarnaast de beste prijs- kwaliteit verhouding van alle webwinkels.
 

Redactie Floranews | 14-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2023 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS