zondag 21 juli 2024
FN TOP add FN TOP logo

Adomex lanceert twee nieuwe productlijnen

Adomex lanceert twee nieuwe productlijnen

Adomex lanceerde afgelopen week tijdens de Trade Fair Aalsmeer twee nieuwe productlijnen. De groenleverancier breidt zijn succesvolle label OrcaGreen uit met OrcaExotics en OrcaFloral. Ook is de huisstijl van het label opgefrist en is de verpakking met het logo van de markante orka vernieuwd.

OrcaExotics biedt een exclusieve selectie van exotische bloemen zoals Kaaps Groen, Protea, Leucadendron en Leucospermum, zowel wild als gekweekt. De ‘exoten’ zijn ideaal voor iedere bloemenprofessional die graag een uniek exotisch tintje aan zijn assortiment wil toevoegen.

OrcaFloral omvat een reeks eersteklas ‘fillers’, zoals Gypsophila en Hypericum. De geliefde juweeltjes van Moeder Natuur verrijken boeketten en bloemenarrangementen met volume, textuur, kleur en karakter. In de nabije toekomst breidt Adomex dit assortiment verder uit.
Klanten mogen van de twee nieuwe Orca-labels dezelfde consistente hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en doorlopende beschikbaarheid verwachten als van het vertrouwde OrcaGreen.

OrcaGreen staat sinds zijn start in 2003 bekend als een populaire productlijn met snijgroen van consistent hoge kwaliteit. Bekende Orca-producten zijn Salal, Ledervaren, Aralia, Beregras, Galax en Roebelenii. Dit kwaliteitsgroen wordt met grote zorg gekweekt of in het wild geoogst, is vrijwel jaarrond beschikbaar en wordt door Adomex geleverd in een onderscheidende verpakking met het kenmerkende Orca-logo. Inmiddels heeft het populaire kwaliteitslabel een vaste plek veroverd in de wereld van bloemisten en groothandelaren en is het niet meer uit hun assortimenten weg te denken.

Alle producten van de drie Orca-labels zijn afkomstig uit gebieden met een tropisch of subtropisch klimaat, zoals Guatemala, Costa Rica, El Salvador, Mexico, Ecuador, de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Kenia en Portugal. Ze worden geleverd door toegewijde kwekers en leveranciers die Adomex speciaal voor Orca heeft geselecteerd. Adomex heeft met deze wereldwijde partners vaak jarenlange stevige relaties opgebouwd die zijn gebaseerd op wederzijds respect, vertrouwen en veel oog voor kwaliteit.  

Redactie Floranews | 13-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS