dinsdag 23 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Trade Fair Aalsmeer ontvangt 21.000 internationale bezoekers 📸

Trade Fair Aalsmeer ontvangt 21.000 internationale bezoekers 📸

Royal FloraHolland kijkt terug op een zeer geslaagde editie van Trade Fair Aalsmeer die plaatsvond op 7, 8 en 9 november. De beurs ontving in drie dagen tijd maar liefst 21.000 bezoekers uit de hele wereld. De beurs was hét moment om bestaande relaties te onderhouden, nieuwe contacten te leggen en natuurlijk zaken te doen.

Bekijk onder dit artikel onze uitgebreide fotoreportage.

De beurs vond voor het eerst een dag eerder plaats, op dinsdag, woensdag en donderdag. Dit om de drukte beter te spreiden en dat is volgens de organisatie van de beurs goed gelukt. De bezoekersaantallen waren gelijkmatiger over de dagen verdeeld dan in voorgaande jaren.

Importeurs, exporteurs, bloemisten, beslissers van grote supermarkten, tuincentra en bouwmarkten en natuurlijk kwekers en veredelaars konden op de beurs terecht bij de meer dan 600 exposanten. Zij presenteerden hun nieuwe en bestaande assortiment, concepten en toegevoegde waarde-producten voor de sierteelt.

Speciale aandacht was er voor noviteiten en duurzame innovaties met onder andere de uitreiking van de Glazen Tulp Award en de Greenovation Award.
Daarnaast waren er in het Trade Fair Theater verschillende kennissesies te volgen op gebied van digitale veiligheid, de toekomst van de internationale sierteeltsector en AI in de sierteeltsector. 


Redactie Floranews | 13-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Plantarium2024


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS