zondag 26 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Zwettulips, Plant World en Marginpar winnaars Dutch Flower Awards 2023

Zwettulips, Plant World en Marginpar winnaars Dutch Flower Awards 2023

Zwettulips, Plant World en Marginpar zijn de winnaars van de Dutch Flower Awards 2023. De winnaars van de 21e editie van de Dutch Flower Awards zijn tijdens de Trade Fair bekend gemaakt door Marcel Zandvliet, CMO|CSO van Dutch Flower Group (DFG). Het centrale thema van de Dutch Flwoer Awards is dit jaar “New Perspectives”, waarbij vernieuwing en toekomstgerichte visies centraal staan. Lees verder...

De onderscheidingen werden uitgereikt in de categorieën Snijbloemen, Planten en Buitenlandse Leverancier. Zwettulips is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Snijbloemen. In de categorie Planten ging de Award naar Plant World. En Marginpar, is uitgeroepen tot winnaar in de categorie Buitenlandse Leverancier.

Preferred Partner Recognition
Na de uitreiking van de Awards werd Perceptyx verrast met de toekenning van de Preferred Partner Recognition. Perceptyx ondersteunt DFG jaarlijks met haar medewerkerstevredenheidsonderzoek, en levert hiermee een belangrijke bijdrage aan de 'passionate people' pijler in de strategie van DFG.

Voor de uitreiking van de Awards gaf Jan van Dam, CEO van DFG, in zijn speech een update over Dutch Flower Group en de belangrijkste thema’s in de strategie. Voor 2023 verwacht Dutch Flower Group een omzet in lijn met het afgelopen jaar. Jan van Dam gaf verder aan dat de turbulente tijden nog wel even zullen aanhouden, maar dat dit juist ook kansen biedt. Jan van Dam: "Duurzame partnerships met onze klanten en onze kwekers blijft enorm belangrijk. Door samen te blijven innoveren zien wij veel mogelijkheden tot groei.”

Alle winnaars van de Dutch Flower Awards 2023 - foto: fotomel.nl


Redactie Floranews | 09-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS