zondag 21 juli 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

Leliepromotie gaat de weg op met gloednieuwe Love for Lilies-trailer

Leliepromotie gaat de weg op met gloednieuwe Love for Lilies-trailer

Deze week gaat de Love for Lilies-trailer voor het eerst de weg op. Om dit te vieren heeft de promotiecommissie de nieuwe trailer op een bruisende wijze een goede en veilige reis gewenst. Dit voorjaar introduceerde het promotiecollectief de nieuwe campagne ‘Not grown to be subtle’. Deze campagne geeft vorm aan alles waarin Lelie niet subtiel is: groots in bloei, kleur, geur en assortiment.

Met een rijdend reclamebord van meer dan 10 meter is de trailer de perfecte manier om indruk te maken voor lelies. “De Love for Lilies-trailer is niet zomaar een voertuig; het is een statement”, vertelt Raymond Vijverberg, voorzitter van de promotiecommissie. “Zo vertellen we aan iedereen dat we trots zijn op onze passie voor lelies en dat we niet bang zijn om dit uit te schreeuwen! Of je nu een bloemist, retailer, groothandelaar of consument bent, deze LOVE FOR LILIES-vrachtwagen laat je hart sneller doen kloppen. Het is niet alleen een voertuig; het zet de liefde voor Lelies in beweging.”

Bezoekers aan de Trade Fair kunnen de gloednieuwe trailer zien op een prominente plek op het veilingterrein in Aalsmeer. Na de beursweek rijdt de Love for Lilies-trailer in regen en zonneschijn door heel Nederland.


Redactie Floranews | 07-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS