vrijdag 12 april 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Sundaville Double Blush Pink volledig op koers voor seizoen 2024 - 2025

Sundaville Double Blush Pink volledig op koers voor seizoen 2024 - 2025

Veredelaar MNP/Suntory heeft de vraag naar Mandevilla Sundaville Double Blush Pink aanzienlijk te zien toenemen sinds het winnen van FleuroStar 2023 - 2024. Samen met de productiepartners draait het bedrijf op volle toeren om de beschikbaarheid van de plant het komende seizoen te maximaliseren.

Deze week is Double Blush Pink te zien op de Fleuroselect stand tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer en bij MNP/Suntory in Leimuiderbrug tijdens Future Open Plant Trend Days. 

“Het winnen van FleuroStar heeft het commerciële traject van Mandevilla Sundaville Double Blush Pink echt op gang gebracht. De dagen na de aankondiging heeft bijna elk vakblad contact met ons opgenomen voor fotos en aanvullende informatie, wat leidde tot een enorme hoeveelheid aandacht", aldus Francesca Lanzillotta, marketing- en communicatiemanager bij MNP/Suntory. "Bijgevolg is de interesse naar deze nieuwe dubbelbloemige Mandevilla enorm toegenomen en al onze leveranciers werken momenteel hard om aan de grote vraag te kunnen voldoen. Tot nu toe kunnen we niet gelukkiger zijn met het resultaat!”

Mandevilla Sundaville Double Blush Pink kan als struikachtige plant, als klimplant op een rek of hangend uit een mand groeien. MNP/Suntory garandeert de typische teelteigenschappen van de Sundaville serie: gebruiksvriendelijk, geschikt voor ieder klimaat, felle kleuren en grote bloemen. De veredelaar verwacht dat consumenten dol zullen zijn op deze verfijnde must-have die een vleugje luxe toevoegt aan ieder terras of patio. 


Redactie Floranews | 07-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS