dinsdag 23 juli 2024
FN TOP logo Beurs agenda sierteelt

Jac. Oudijk groeit door in Oudijk Gerbera

Jac. Oudijk groeit door in Oudijk Gerbera

Op de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer presenteert gerberakwekerij Jac. Oudijk uit Moerkapelle een compleet vernieuwde en moderne identity. Samen met bureau voor strategie en branding Speax zijn kernwaarden geformuleerd en is een frisse nieuwe huisstijl ontworpen die naar eigen zeggen perfectie, kwaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt.

Algemeen directeur Dirk-Jan Oudijk: “Als familiebedrijf heeft Oudijk een lange, kleurrijke geschiedenis waar we trots op zijn. Maar we zien ook een mooie toekomst voor ons als een van de koplopers in de sector. Die blik naar voren heeft geresulteerd in een heldere, aangescherpte naam: Oudijk Gerbera”

Oudijk Gerbera is een vooruitstrevend familiebedrijf dat elke dag kansen ziet om te leren en te verbeteren. "Wij geloven dat wij onze klanten alleen kunnen voorzien van topkwaliteit Germini’s als wij als team met passie samenwerken en onze processen continue verbeteren. Met trots staan wij al sinds 1975 elke dag klaar voor onze trouwe klanten. Onze ambitie is om continue in de top mee te draaien en bij de beste kwekers in de sector te horen."

Dit doet het bedrijf door samenwerken en van anderen te leren. De focus ligt daarbij niet alleen op kwaliteit, maar ook continue op innovatie en duurzaamheid. "We innoveren onze processen om slim en snel al onze soorten naar wens van de klant te leveren. Naast de klant- en marktwens, kijken we naar onze omgeving en zorgen we voor duurzame oplossingen. Ons doel is om onze footprint te minimaliseren door alle aspecten die hierop impact hebben te verminderen."


Redactie Floranews | 07-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2407Groen-DirektNajaarsbeurs


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS