dinsdag 25 juni 2024
FN TOP logo FN TOP add

An Vander Aa eerste vrouwelijke CEO Floreac

An Vander Aa eerste vrouwelijke CEO Floreac

Met ingang van 6 november 2023 is An Vander Aa de nieuwe CEO van Floréac. De aanstelling van An Vander Aa als de eerste vrouwelijke CEO van Floréac NV, volgt op de beslissing van de Raad van Commissarissen en Benoit Strauven om de CEO-rol door te geven.

De afgelopen jaren gaf Strauven onder meer vorm aan het uittekenen van het strategisch raamwerk voor de toekomstige koers van Floréac en begeleidde de verdere aansluiting bij de familiaal verankerde groep PPE (Plantify Partners Europe).

“An brengt een brede ervaring mee in diverse internationale senior managementposities in de maakindustrie en IT-dienstverlening en is reeds meer dan een jaar als directielid aan boord bij Floréac met een specifieke focus op het commerciële beleid. Vanuit die hoedanigheid is zij uitstekend geplaatst om de continuïteit te verzekeren én de organisatie te gidsen in deze volgende fase voor het bedrijf. De verdere concretisering van de strategische keuzes in nauwe samenwerking met onze kwekers, klanten en werknemers staat voorop om dit prachtige familiebedrijf haar 70ste levensjaar in te loodsen” bevestigt Cees van der Meij, Lid van de Raad van Commissarissen van Plantify Partners Europe.

“Floréac ademt passie voor planten, service voor klanten en respect voor de wereld waarin we leven. Ik ben fier dit team te mogen leiden, dat elke dag het beste van zichzelf geeft en kijk uit naar een boeiende samenwerking met alle belanghebbenden”, aldus An Vander Aa over haar aanstelling.

Floréac werkt sinds 2020 strategisch samen met Royal Lemkes. Onder de gezamenlijke vlag van Plantify Partners Europe streven ze naar een krachtig Europees netwerk van familiebedrijven in de groenbranche.
 


Redactie Floranews | 07-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Floranews tussen


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS