dinsdag 23 juli 2024
FN TOP add FN TOP logo

Concepts of Nature bundelt krachten met Koetsier Vaste Planten en Groen-Direkt

Concepts of Nature bundelt krachten met Koetsier Vaste Planten en Groen-Direkt

Marketing organisatie Concepts of Nature gaat voor Vaste Planten Concept VIPS in zee met Koetsier Vaste Planten en Groen-Direkt. Koetsier zal de teelt van het concept gaan verzorgen en Groen-Direkt pakt de logistieke en administratieve afhandeling op. Lees verder...

Koetsier is vaste planten specialist met een aanbod van meer dan 1500 soorten. Kwaliteit zit diep geworteld in dit familie bedrijf waar ondertussen de 3e generatie kwekers de scepter zwaait. Het specifieke en unieke VIPS assortiment zal op een eigen, op de daghandel ingerichte locatie worden gekweekt waardoor leverzekerheid en leversnelheid geborgd zijn.

Groen-Direkt organiseert jaarlijks 30 tuinplanten beurzen, zowel fysiek als digitaal. Het aanbod van zo’n 500 kwekers wordt verkocht naar meer dan 1000 klanten door heel Europa. Met haar strakke logistiek en goed georganiseerde administratie is het plaatje van de nieuwe combinatie compleet. Klanten kunnen eenvoudig VIPS bestellen én combineren met hun tuinplanten orders, waardoor logistiek veel voordeel valt te halen.

Door deze bundeling kan Concepts of Nature zich toeleggen op haar kernkwaliteit: de marketing en coaching van het VIPS concept. 2024 zal gebruikt worden als overgangsjaar om de nieuwe samenwerking stevig op poten te zetten zodat bestaande klanten kunnen blijven draaien met hun vertrouwde VIPS concept. De drie-eenheid zet voor de jaren daarna in op een gezonde groei in de Europese markt.


Redactie Floranews | 03-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS