zaterdag 22 juni 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Ontdek wat groen kan doen op de Vireo huisbeurs 2023 📸

Ontdek wat groen kan doen op de Vireo huisbeurs 2023 📸

Van 1 tot en met 10 november 2023 wordt in De Kwakel de Vireõ huisbeurs georganiseerd voor de professionele vakhandel. Vireõ presenteert deze dagen het volledige aanbod groene en bloeiende planten én bijzondere concepten.

“Wij presenteren trots ons volledige assortiment groene en bloeiende planten. Ook presenteren we diverse combinaties met toegevoegde waarde. Bezoekers kunnen ook kennis maken met de Vireõ-concepten, zoals het consumentenmerk ‘Green is…’. Dit planten van ‘Green is…’ zijn wekelijks te zien in het tv-programma De Grote Tuinverbouwing”, aldus eventmanager Pieter Middelkoop.

De Vireõ huisbeurs is op steenworp afstand van Royal FloraHolland in Aalsmeer, waar op 7, 8 en 9 november de Trade Fair Aalsmeer 2023 plaatsvindt. "Een bezoek aan de Trade Fair Aalsmeer is prima te combineren met een bezoek aan onze huisbeurs. Iedereen kan rustig rondkijken onder het genot van een hapje en een drankje. En wie een interessante aanbieding ziet, kan direct een bestelling doen”, aldus Middelkoop.

De Vireõ huisbeurs vindt plaats van 1 tot en met 10 november 2023 aan de Hoofdweg 13, 1424 PC De Kwakel en is geopend van 07.00 tot 16.00 uur. Bekijk hieronder alvast onze foto´s.

 


Redactie Floranews | 01-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS