zondag 26 mei 2024
Beurs agenda sierteelt 2403FlowerTrials

Nieuwe huisstijl van Linflowers benadrukt kunst van familie en vakmanschap

Nieuwe huisstijl van Linflowers benadrukt kunst van familie en vakmanschap

Linflowers onthult tijdens de Trade Fair Aalsmeer haar nieuwe huisstijl. De vernieuwing weerspiegelt volgens de chrysantenkweker de diepgewortelde kernwaarden van vakmanschap, familiebedrijf en hoogwaardige kwaliteit. Ook staat het voor de rijke geschiedenis van het bedrijf, dat sinds 1880 hoogwaardige sierteeltproducten teelt.
“De resultaten gaan verder dan alleen een rijke geschiedenis en hoogwaardige kwaliteit; Linflowers heeft het vak verheven tot kunst.”

Het vernieuwde familiewapen symboliseert de drie generaties en benadrukt de passie en toewijding. Leendertvan Tuijl, een belangrijk lid van de derde generatie en al 8 jaar werkzaam binnen Linflowers, speelt een cruciale rol in het beheer van de nieuwste locatie van het bedrijf. Daarnaast richt hij zich op vernieuwing binnen het bedrijf op alle vlakken, waarbij hij de ontwikkelingen in de markt en de interne processen zorgvuldig in de gaten houdt.

"We zetten voortdurend in op vernieuwing, niet alleen op het gebied van kwaliteit, maar in alle facetten. Momenteel testen we de vacuümkoeling als een effectievere methode om de kwaliteit van onze troschrysanten te waarborgen. Als deze methode succesvol blijkt, zullen we deze oplossing op al onze locaties uitrollen", aldus Van Tuijl.

De nieuwste locatie richt zich voornamelijk op de teelt van Baltica en sinds kort ook de Altaj-chrysanten. De kweker streeft naar de perfecte balans tussen klantbehoeften en de stabiliteit van hun producten, met als doel hoogwaardige bloemen te leveren die langdurig in de keten passen.

Linflowers kijkt ernaar uit om de bezoekers van de Trade Fair Aalsmeer te verwelkomen op hun stand 3.2 en kennis te laten maken met de nieuwe huisstijl. De nieuwe positionering en uitingen zijn tot stand gekomen door een mooie samenwerking tussen Linflowers, Royal Flora Holland, Studio Blauw en DVR.
 


Redactie Floranews | 01-11-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS