zondag 21 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP add

Mood Garden opent deuren in Amsterdam

Mood Garden opent deuren in Amsterdam

Vanaf aankomende donderdag opent de Mood Garden in Amsterdam zijn deuren voor het grote publiek. Een immense kas, met een oppervlakte van 270 vierkante meter, biedt een oase vol geurende en kleurrijke bloemen en luchtzuiverende planten. Bezoekers kunnen er genieten van een boeiende audiotour door vier verrassende ruimtes, elk ontworpen om verschillende ‘moods’ op te roepen.

Mood Garden is een initiatief van Bloemenbureau Holland, dat de bezoeker op een verrassende manier de positieve kracht van bloemen en planten wil laten ervaren. Wie binnenloopt wordt ondergedompeld in een betoverende wereld van kleur, geur en emotie. Om zich na afloop te (laten) realiseren dat bloemen en planten de dag niet alleen mooier maken, maar je vooral ook beter laten voelen.

Als bezoeker kan je bijvoorbeeld daadwerkelijk ervaren hoe het is om als een hangplant te bungelen tijdens een 'aerial yoga' workshop, of kan je jezelf verwennen met een bloementhee-proeverij. De Mood Garden is ook voor kwekers en handelaren een unieke kans om hun producten in een volledig nieuwe setting te beleven.

Tegelijk met de Mood Garden in Amsterdam is er ook een Mood Garden in Londen. Het laatste weekend van september kwamen honderden belangstellenden al naar de Mood Garden in Parijs, een speciale drijvende kas in de Seine. En in oktober opende de Mood Garden de deuren in Hamburg.

Mood Garden Amsterdam opent de deuren op het voorplein aan de Europaplein-zijde van de RAI Amsterdam. Het is gratis toegankelijk en geopend vanaf 2 november om 12.00 uur en tot en met 4 november dagelijks tussen 10.00 en 18.00 uur

 


Redactie Floranews | 31-10-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws



2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS