zaterdag 22 juni 2024
FN TOP add FN TOP logo

Helleborus Star of Love stralend in finaleronde Glazen Tulp Award

Helleborus Star of Love stralend in finaleronde Glazen Tulp Award

Dit seizoen heeft Colour your Season de schijnwerpers gericht op hun nieuwe type kruising: de Helleborus Star of Love. En met groot succes. De noviteit heeft indruk gemaakt op de jury en is genomineerd voor de Glazen Tulp Award 2023 in de categorie tuinplanten en behoort tot de laatste 5 genomineerde.

De Helleborus is een echte winterbloeiende plant. De ‘Star of Love’ onderscheidt zich door zijn dieprode bloemen en een mooi contrasterend donkergroen blad. "Met uitstekende tuinprestaties, waaronder een rijke bloei en uitzonderlijke winterhardheid, schittert de Helleborus Star of Love als een ware ster", aldus Colour your Season. "Bovendien is deze Helleborus zeer resistent tegen ziekten en plagen, waardoor hij gemakkelijk te onderhouden is."

De Glazen Tulp Award, georganiseerd door Royal FloraHolland, is een gerenommeerde prijs die de meest innovatieve marktintroducties in de sierteeltsector erkent. De uitreiking vindt plaats op dinsdag 7 november tijdens de Trade Fair Aalsmeer. Colour your Season is ook aanwezig op de beurs, waar bezoekers naast de genomineerde Helleborus Star of Love ook het andere najaar assortiment ontdekken en de kwekers kunnen ontmoeten.

Colour your Season is een samenwerkingsverband tussen drie gepassioneerde kwekers: Natuurlijk Hopmans, Kwekerij Roest en FlevoFlora. Gezamenlijk bedienen zij de markt onder één label. Kwekerij FlevoFlora is de specialist op het gebied van Helleborus. De Helleborus Star of Love is beschikbaar vanaf week 3 tot en met 8 in de potmaten 15 en 19 cm.  


Redactie Floranews | 30-10-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS