zondag 21 juli 2024
Beurs agenda sierteelt FN TOP logo

Dümmen Orange laat innovatieve retailconcepten schitteren tijdens Experience Week

Dümmen Orange laat innovatieve retailconcepten schitteren tijdens Experience Week

Dümmen Orange, toonaangevende veredelaar en producent van uitgangsmateriaal, opent zijn deuren voor een inspirerend en innovatief evenement voor de grootschalige retailsector. Tijdens de Experience Week van 7 tot en met 9 november, staat Dümmen Orange klaar om de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van bloemen en planten te presenteren.

Met diepgaande kennis van trends en consumentengedrag legt Dümmen Orange de nadruk op het ontwikkelen van nieuwe soorten en variëteiten die perfect aansluiten bij de behoeften van de moderne consument. Een nauwe samenwerking met exporteurs en leveranciers van de retail ketens stelt Dümmen Orange in staat om diepgaand inzicht te krijgen in de wensen van klanten. Samen werken ze voortdurend aan de vernieuwing en verbetering van het productassortiment.

Tijdens de Experience Week zal Dümmen Orange haar noviteiten, experimentals en bewezen successen tentoonstellen in hun belevingskas. De productpresentatie is opgedeeld in drie inspirerende thema's: lente, liefde en kerst, die cruciaal zijn voor de verkoop van bloemen en planten. Bezoekers kunnen de producten en concepten bewonderen en ervaren in creatieve arrangementen. Bloemisten, retailers, groothandelaars en andere vakgenoten zullen hier samenkomen om inspiratie op te doen en te ontdekken hoe ze hun aanbod kunnen verrijken met de meest recente innovaties.

"De Experience Week is een uitgelezen kans voor alle spelers in de bloemen- en plantensector om de nieuwste ontwikkelingen te ontdekken en te leren hoe ze hun aanbod kunnen verrijken," aldus Lisanne Fabriek, Marketing Manager bij Dümmen Orange. "We kijken ernaar uit om onze bezoekers te verwelkomen en te laten zien hoe we de markt blijven veranderen met onze nieuwe soorten."

Trade Fair in Aalsmeer en Klantenavond
In aanvulling op de Experience Week, zal Dümmen Orange ook aanwezig zijn op de Trade Fair in Aalsmeer, waar bezoekers van harte welkom zijn om de stand van Dümmen Orange te bezoeken op stand 2.14. Dit biedt een extra gelegenheid voor vakgenoten om de nieuwste innovaties en producten te ontdekken.
Bovendien organiseert Dümmen Orange op woensdag 8 november een exclusieve klantenavond. Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om in een informele sfeer in contact te komen met de experts en het team van Dümmen Orange.

Open showkas
Tijdens de Experience Week heeft Dümmen Orange de showkassen van de snijgewassen Chrysant, Gerbera en Roos opengesteld. Bezoekers krijgen een actueel overzicht van de verdelingspijplijn en commerciële variëteiten die beschikbaar zijn voor de (inter)nationale productiemarkten. Bezoekers zijn van harte welkom op de locatie aan de 
Hoofdweg 119 in De Kwakel. 


Redactie Floranews | 27-10-23 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2301FinanceandInsurance


Overig nieuws2024 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS